På www.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Påmelding av arrangement

Fysiske arrangementer i Arendal

Vi ønsker alle som vil lage egne arrangementer i Arendal, hjertelig velkommen i 2021. For å bli en del av Arendalsukas program må arrangementet holdes fysisk her i Arendal.

Digitale sendinger fra Arendal

Vi håper å kunne samle så mange som mulig til Arendalsuka i august, men vi vil selvsagt ta hensyn til den situasjonen vi har da. Derfor oppfordrer vi alle til å lage digitale sendinger fra arrangementsstedet dere har her. På den måten vil dere kunne gjennomføre arrangementet uansett smittesituasjon og i tillegg nå ut til enda flere.

Vi har ingen felles digital plattform som sender alle arrangementer fra Arendalsuka 2021. Arendalsuka står for digitale sendinger fra våre 10 jubileumsscener. For andre arrangementer, må hver enkelt arrangør selv stå for egne sendinger og det praktiske rundt disse. I påmeldingen av arrangementet legger dere inn lenke til den digitale sendingen slik at denne vises i vår programoversikt. 

Hvordan lage et godt digitalt arrangement? Les våre 10 digitale råd.

Smittevern - spørsmål og svar

Se vår side der vi svarer på spørsmål om smittevern.

Hvem kan melde på arrangementer?

Politiske partier, organisasjoner og næringsvirksomheter som ønsker å løfte samfunnsrelevante tema opp til debatt og dialog kan melde på arrangementer til Arendalsuka.

Alle arrangementer som oppfyller våre kriterier blir godkjent av Arendalsuka og kommer med i Arendalsukas program.

Kriterier og retningslinjer 

Det er viktig at du som arrangør setter deg godt inn i våre kriterier og retningslinjer før du melder på et arrangement.

Slik melder du på

Vi åpner for påmelding 10. mars 2021.

For å melde på arrangement må du har en brukerkonto for arrangør. Når du er logget inn, fyller du ut påmeldingsskjemaet for arrangement.

Lag en brukerkonto og/eller logge inn.

Veileder for påmelding

Vår veileder for påmelding av arrangementer og stands viser hvordan du lager en brukerkonto for arrangør og tar deg gjennom påmeldingskjemaene for arrangementer og stands. Vi anbefaler at du leser gjennom denne før påmelding. 

Hva koster det?

 • Gratis påmelding - 9. juni 2021
  Det er gratis å melde på arrangementer til Arendalsuka til og med 9. juni 2021 

 • Påmeldingsavgift på kr. 2 500,- 10. juni 2021
  Avgiften gjelder pr. arrangement. Det koster ikke noe å gjøre mindre endringer i et allerede godkjent arrangement etter denne fristen. Hvis dere gjør større endringer i innholdet, blir arrangementet avslått og dere må sende inn en ny påmelding. 

  Påmeldingsavgiften blir ikke tilbakebetalt hvis arrangementet blir avslått fordi det ikke oppfyller kriteriene. Les mer om påmeldingsavgiften her.

Arrangøren må selv dekke alle utgifter til sitt arrangement, som for eksempel leie av arrangementssted, foredragsholdere og lignende. Det er ikke nødvendig å bruke mye penger på å lage et arrangement. Se hvordan du kan gjøre det enkelt og rimelig.

Frister 

 • Bestille en politiker - 14. mai
  Frist for å bestille deltakelse fra sentrale politikere til ditt arrangement. Bestille politiker.
 • Gratis påmelding av arrangementer - 9. juni
  Det er en påmeldingsavgift på kr. 2 500,- pr. arrangement fra og med 10. juni
 • Komme med i Arendalsukas programavis - 30. juli
  Alle arrangementer som er meldt inn i løpet av 30. juli kommer inn i vår programavis. 
 • Nettsiden - ingen frist 
  Programmet på nettsiden oppdateres fortløpende til og med Arendalsukas siste dag. 

Hvordan lage et godt arrangement?

Som arrangør er du ansvarlig for innhold og alle praktiske ting rundt arrangementet. Det kan være mye å tenke på, så her gir vi deg noen gode råd til hvordan du kan planlegge og gjennomføre arrangementet.  

Arrangementssteder

Her er en oversikt over steder det er mulig å ha arrangementer under Arendalsuka.