På www.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Slik blir Arendalsuka 2021

Hjertelig velkommen til Arendalsuka 16. -  20. august 2021.

Her vil vi holde deg oppdatert på hvordan arrangementet skal gjennomføres. Hvis du har spørsmål, send oss gjerne en e-post til post@arendalsuka.no.

Sist oppdatert 25. februar 2021

Fysisk eller digital – fremtiden er begge deler 

Arendalsuka er møte mellom mennesker. Tiden vi lever i har vist oss at vi må kombinere måter å møtes på. Vi planlegger for at Arendalsuka 2021 skjer i Arendal, men det vil også være mulig å følge store deler av uka digitalt.  

Informasjonsmøte

Torsdag 4. mars kl 14.00 arrangerer vi et digitalt informasjonsmøte for arrangører og utstillere. 
I møtet vil vi informere om 10-årsjubileumet vårt, forholdsregler/smittevern, jubileumsscener, gode råd til digitale sendinger, tidsfrister, app og presentere hovedprogrammet og litt fra programmet til Arendalsuka Ung. 

For de som ikke har deltatt på Arendalsuka tidligere, gir vi en grundigere innføring i hvordan du kan delta fra cirka kl. 14.45. I del to snakker vi blant annet om:

- kriterier og retningslinjer for deltakelse
- sjekkliste for arrangører
- oversikt over arrangementssteder
- praktiske råd
- overnatting
- transport
- bilfritt sentrum
- parkering
- m.m.
Smittevern
Vi lager Arendalsuka tilpasset smittesituasjonen vi har i august neste år. Det betyr at arrangementet vil ta hensyn til de nasjonale smittevernreglene som gjelder i august 2021. Som vi har erfart i løpet av det siste året kan situasjonen endre seg veldig raskt. Dette gjør at vi som arrangør tar høyde for ulike scenarioer.  
 
Vi vet at dette kan føre til mange spørsmål og vi har derfor laget en egen side der vi svarer på ofte stilte spørsmål om smittevern.
10 år - 10 jubileumsscener 
I 2021 er Arendalsuka 10 år. Vi feirer dette med 10 jubileumsscener og inviterer alle til å delta. Det blir fysiske scener i Arendal og det blir digitale sendinger fra scenene.  
 
Ønsker din virksomhet eller organisasjon å være med?   Vi åpner for å søke om plass 21. januar.

Les mer om jubileumsscenene og hvordan du kan søke om å delta.

Hovedprogram og Arendalsuka Ung 
Arendalsukas hovedprogramkomite og ung-komite er godt i gang med planleggingen og programpostene presenteres i programmet etter hvert som de er klare.  
 
NRKs partilederdebatt arrangeres mandag 16. august.
Påmelding av arrangementer
Vi ønsker som vanlig alle dere som vil lage egne arrangementer i Arendal, hjertelig velkommen i 2021.  
 
Vi åpner for påmelding av arrangementer onsdag 10. mars.  
 
Et lite råd allerede nå: Arendalsuka planlegger sine egne arrangementer på en slik måte at vi kan gjennomføre disse uavhengig av smittesituasjonen. Det betyr at arrangementene kan sendes digitalt fra Arendal hvis situasjonen krever det. Men vi planlegger selvsagt også for å kunne ta imot så mange publikum som mulig.   
Standsgater 
Vi vil tilby så mange stands som mulig, men vi må tilpasse både plassering og antall til den situasjonen vi har i august. Vi vil først tildele standplasser til politiske partier. Hvis situasjonen utover våren gjør det mulig, vil vi åpne for andre. De som ikke får fysiske standplasser, vil kunne presentere sin organisasjon digitalt. 
 
Vi åpner for påmelding av stands onsdag 10. mars.