Innkjøringstillatelse til sentrum

Under Arendalsuka blir det trafikkregulering i Arendal sentrum. Deler av sentrum vil være stengt for biltrafikk. Ved behov for innkjøring trenger du en innkjøringstillatelse som gjelder i et bestemt tidsrom hver morgen.

Kart over trafikkregulering

Kart over trafikkregulering og parkering

Hvem kan få innkjøringstillatelse?

Arrangører som skal ha arrangement

Hvis du har utstyr som skal brukes i et arrangement innenfor det avsperrede området, og trenger bil for å fraktet dette inn, må du søke om innkjøringstilatelse til fastsatte inn- og utkjøringstider.

Vi låner ut trillebårer som dere kan bruke til å frakte utstyr inn til arrangementslokalene. Disse kan dere hente på vårt informasjonskontor i Kloa på Sam Eydes plass. Dere kan også bruke våre drop-off/pickup-soner - se mer informasjon nederst på denne siden.

Standsutstillere

Rigging av stands må skje mandag 15. august mellom kl. 09:00 og 13:00.
Standsutstillere behøver ikke å søke om innkjøringstillatelse i dette tidsrommet.

Dere bruker disse innkjøringene:

  • Stands på Kanalplassen - bruker innkjøring fra Kanalplassen
  • Stands på Torvet og i Strandgata - bruker innkjøring på Malmbryggen
  • Stands i Gågata og Havnegata - bruker begge inngangene.

Alle biler må være ute av området innen kl. 13.00. Noen har bestilt rigging av firma lokalt i Arendal. Denne riggingen gjennomføres søndag kveld.

Utover dette tidsrommet, må alle standsutstillere som har behov for innkjøring søke om innkjøringstillatelse til fastsatte inn- og utkjøringstider. Dere kan også bruke våre drop-off/pickup-soner - se mer informasjon nederst på denne siden.

Næringsdrivende i sentrum

Ved behov for innkjøring av varer må dere søke om innkjøringstillatelse hver dag til fastsatte inn- og utkjøringstider. Vi oppfordrer alle næringsdrivende til å gjøre sine leverandører kjent med trafikkreguleringen.

Søknadsskjema

Du må søke om egen innkjøringstillatelse for hver enkelt dag. Du bruker et eget søknadsskjema som vi legger ut her på nettsiden i forkant av Arendalsuka.

Innkjøringsbevis

Du må vise et innkjøringsbevis når du skal kjøre inn. Innkjøringsbeviset er den e-posten du får fra trafikk@arendalsuka.no med tittel «dd.mm. Innkjøringsbevis»

Inn- og utkjøringstider

  • Mandag 15/8: åpen innkjøring t.o.m. kl. 13. Fra kl. 13 må alle bilder være ute av området.
  • Tirsdag 16/8 - torsdag 18/8: 05:00 – 09:30.
  • Fredag 19. august: 05:00 – 08:00.

Gatene åpner for normal trafikk fredag 19. august klokken 15:00.
Det er ikke tillatt å parkere biler inne i området.

Innkjøringssted

Det blir innkjøring til området fra Malmbryggen. Slusen vil være bemannet og kun biler med innkjøringsbevis slippes inn.

Evt. innkjøring på Tyholmen skjer etter egen avtale.

Drop off- / pickup-soner
Vi har to bemannede drop off- / pick up-soner når gatene er stengt. Vi anbefaler alle å bruke sluse 2 så langt det lar seg gjøre.

  • Sluse 2 - veisperringen på Nedre Tyholmsvei
  • Sluse 1 - veisperringen på Malmbryggen, bak kulturhuset

Arendalsukas hjelpere kan frakte mindre varepartier fra sperringene og til butikkens adresse. Dette gjelder ikke catering eller levering til arrangementer eller stands, dette må hentes og bringes av bestiller/leverandør.

Kontakt oss for spørsmål?

Har du spørsmål om trafikkregulering, kontakt oss gjerne på e-post: trafikk@arendalsuka.no

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen