Arendalsukas hovedprogram

Arendalsukas hovedprogramkomité utformer hvert år Arendalsukas hovedprogram. Flere av arrangementene lages i samarbeid med andre.

Målet med hovedprogrammet er å løfte opp de viktigste og mest aktuelle temaene i vårt politiske samfunn. På scenen samler vi sterke politikere, de fremste fagfolkene på området og deres meningsmotstandere. Vi byr opp til debatter, ordskifte og gode samtaler med mål om at alle skal gå  litt klokere hjem.

STORTINGSPARTIENE DELTAR

Partilederdebatt

Hvert år møtes stortingspartienes ledere til høstens første partilederdebatt under Arendalsuka. Ungdomspartienes ledere møtes også ansikt til ansikt i Arendal til friske diskusjoner og debatt. 

Partitimene

Stortingspartienes egne partitimer inngår i hovedprogrammet. Gjennom en time på Valgscenen på Kanalplassen i hjerte av Arendal har partiene mulighet til å løfte frem sine verdier og politikk.

KULTURPROGRAM

Kultur er en viktig del av samfunnet vårt og er derfor en naturlig del av Arendalsukas hovedprogram.

 

INNSPILL TIL HOVEDPROGRAMMET

Vi inviterer organisasjoner, virksomheter, politikere, media og enkeltpersoner til å komme med forslag til aktuelle tema, deltakere og opplegg i en debatt. Dette kan dere gjøre på to måter:

  • gi innspill til tema/deltakere for en debatt
  • ønske å være samarbeidspartner i hovedprogrammet og komme med forslag til tema/opplegg for en debatt
Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen