Nye medlemmer i Arendalsukas hovedprogramkomité

Vi har to nye medlemmer i hovedprogramkomiteen for Arendalsuka - Sofie Høgestøl og Kirsti Mathiesen Hjemdal. Stina Torjessen går ut, som følge av endringer i sin jobbsituasjon. 

Arendalsukas hovedprogram er en av Arendalsukas viktigste suksessfaktorer. Siden oppstarten i 2011 har hovedprogramkomiteen sørget for et hovedprogram som løfter opp de viktigste og mest aktuelle temaene i samfunnet vårt. Årets hovedprogram hadde flere besøkende enn noen gang tidligere.

Dagens komité består av Harald Stanghelle (leder), Bård Vegard Solhjell og Stina Torjussen. Som følge av endringer i jobbsituasjonen trer Stina Torjussen nå ut av komiteen.

I den anledning besluttet Arendalsukas råd å oppnevne to nye medlemmer. På rådsmøtet mandag 5. september ble følgende valgt inn i komiteen:

• Sofie Høgestøl ( f. 1986 ) Forsker innen rettsvitenskap med doktorgrad fra Universitetet i Oslo. Høgestøl er mye brukt som ekspertkommentator i NRK og en rekke andre medier.
• Kirsti Mathiesen Hjemdal ( f. 1967 ) Daglig leder ved stiftelsen Cultiva i Kristiansand. Doktorgrad i kulturvitenskap og kunsthistorie ved Universitetet i Bergen.

«Vi er svært glad for at både Sofie Høgestøl og Kirsti Mathiesen Hjemdal har sagt seg villige til å bidra til å lage Arendalsukas hovedprogram de neste to årene. Begge innehar både kompetanse og et kontaktnett som vil være viktige for å lage et spennende og aktuelt hovedprogram, og vi som allerede er med i hovedprogramkomiteen ser frem til dette samarbeidet», sier leder Harald Stanghelle.

På vegne av
Leder av Arendalsukas råd, Robert C. Nordli og leder Arendalsukas hovedprogramkomité, Harald Stanghelle

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen