På www.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Trafikkregulering og parkering

Trafikkregulering i Arendal sentrum under Arendalsuka

For å sørge for god og trygg gjennomføring av Arendalsuka, både for besøkende og arrangører, har politiet besluttet å gjennomføre trafikkreguleringstiltak i Arendal sentrum.

Deler av sentrum vil være stengt for biltrafikk. Ved behov for innkjøring trenger du egen kjøretillatelse som gjelder i et bestemt tidsrom hver morgen.

Søknad om innkjøring

Til arrangører som skal ha arrangement

Hvis du har utstyr som skal brukes i et arrangement innenfor det avsperrede området, og trenger bil for å fraktet dette inn, må du søke om innkjøringstilatelse. 

Vi låner ut trillebårer som dere kan bruke til å frakte utstyr inn til arrangementslokalene. Disse kan dere hente på vårt informasjonskontor i Kloa på Sam Eydes plass. 

Til standsutstillere

Rigging av stands må skje mandag 13. august mellom kl. 09:00 og 13:00. Standsutstillere behøver ikke å søke om innkjøringstillatelse i dette tidsrommet. For dere som skal ha stand på Kanalplassen, åpner vi for innkjøring fra Kanalplassen. Dere som skal ha stands på Torvet og i Strandgata bruker slusen i Malmbryggen. Dere som skal ha stands i gågata, Havnegata kan bruke begge inngangene. Alle biler må være ute av området innen kl 13.00. Noen har bestilt rigging av firma lokalt i Arendal. Denne riggingen gjennomføres søndag kveld.

Utover dette tidsromme, må alle standsutstillere som har evt. behov for innkjøring søke om innkjøringstillatelse. 

Til næringsdrivende i sentrum

Ved behov for innkjøring av varer må dere søke om innkjøringstillatelse hver dag. Vi oppfordrer alle næringsdrivende til å gjøre sine leverandører kjent med trafikkreguleringen.  

Søknadsskjema

Du må søke om egen innkjøring hver dag via vårt søknadsskjema som du finner her. 
Fyll inn søknadsskjemaet med; navn på sjåfør, organisasjon/virksomhet, registreringsnummer på kjøretøy, e-post og mobil til sjåfør og tidspunkt for innkjøring.

Søknaden må være levert og godkjent 12 timer før innkjøring.

Innkjøringsbevis

Du må vise et innkjøringsbevis  når du skal kjøre inn. Innkjøringsbeviset er den e-posten du får fra trafikk@arendalsuka.no med tittel «dd.mm. Innkjøringsbevis» 

Inn- og utkjøringstider

  • Mandag 13. – torsdag 16. august: 05:00 – 09:30.
  • Fredag 17. august: 05:00 – 08:00.
  • Gatene åpner for normal trafikk fredag 17.august klokken 14:30.

Innkjøringssted

Det blir innkjøring til området fra Malmbryggen. Slusen vil være bemannet og kun biler med innkjøringsbevis slippes inn. 

Evt. innkjøring på Tyholmen skjer etter egen avtale. 

Kontakt oss for spørsmål

Har du spørsmål om trafikkregulering, kontakt oss gjerne på e-post: trafikk@arendalsuka.no