På www.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Parkering og trafikkregulering

Trafikkregulering i Arendal sentrum fra 14. – 19. august 2017

For å sørge for god og trygg gjennomføring av Arendalsuka både for besøkende og arrangører, er det i samarbeid med politiet besluttet å gjennomføre trafikkreguleringstiltak i Arendals sentrum. Deler av sentrum vil være stengt for trafikk. Vi legger ut et kart over trafikkreguleringen så snart det er klart. 

Parkering

Arendal har 3 store og 2 små parkeringshus i sentrum og vi anbefaler å bruke disse. 

Dersom det er fullt i parkeringshusene finnes det også mulighet for gratis parkering på Høgedal, adresse Høgedalsveien, 3 km nordvest for Arendals sentrum. Det er bussforbindelse til sentrum fra Bjønnes. Aktuelle busser er 112, 113 og 125. Rutetabeller finner du på www.akt.no

Handikapparkering
Det er satt av plasser for handikapparkering i Kittelsbukt. 

Egen sykkelparkering - inkludert sykkelservice!

Sykkel er et godt og grønt alternativ for å komme til Arendalsuka. I år lager vi en egen sykkelparkering i Torvgata.

Her vil Sykkesport ha et lite verksted der de tilbyr lett service av sykkelen din gratis. Du får gode råd, pumpet luft, smurt kjedet og gjort enkle justeringer. Det blir også utlån av el-sykler. Åpningstidene vil følge åpningstidene for standsgatene.

Elduen - sykkellevering

Elduen er et nyoppstartet, miljøvennlig transportalternativ som leverer varer og mat i og omkring sentrum. Elduen har 2 tilgjengelige transportsykler for oppdrag under Arendalsuka. Det blir trafikkregulering i sentrum under Arendalsuka, men sykler kommer til over alt! Så hvis du trenger hjelp til frakt eller levering ta kontakt. Ingen leveranse er for liten. Levering i sentrum koster 75 kr inkl mva.
 
Les mer om tilbudet på Elduens facebookside.
Kontakt Elsa på elsa@elduen.no eller 98485000 for nærmere avtale eller spørsmål.

Kollektivtransport

Se vår oversikt over kollektivtilbudet i under Arendalsuka.