Velkommen til Arendalsuka Ung

48590952627 3Fe4630acd C

Kom med innspill til Arendalsuka Ung-programmet! 
Vi inviterer organisasjoner, virksomheter, politikere, media og enkeltpersoner til å komme med forslag til aktuelle tema, deltakere og opplegg til engasjerende arrangement for barn og ungdom. Dette kan dere gjøre på to måter:

  • gi oss innspill til tema/deltakere for et arrangement
  • meld deres interesse for å være samarbeidspartner i Ung-programmet og kom med forslag til tema/opplegg for et arrangement

Her kan du lese mer om å være samarbeidspartner og finne lenken til innspillsskjemaet.

Foto Mona Hauglid 4589

JOBBER DU I BARNEHAGE, SFO ELLER SKOLE?

Her finner du nyttig informasjon, så det blir enkelt for deg å delta med en barnegruppe eller klasse på Arendalsuka Ung.

Foto Mona Hauglid 4584

UNG-PROGRAMMET

Arrangementene er for barn og ungdom, ikke om. En del av arrangementene er enten for barn eller for ungdom. Noen av arrangementene passer godt for både barn og ungdom.

Foto Mona Hauglid 4849

OM UNGE JOURNALISTER

Er du nysgjerrig og glad i å formidle det som skjer til andre barn og ungdommer? Da kan du lese mer om hvordan du kan bli en del av journalist-teamet til CIPC og melde deg til en av oppgavene.

Foto Mona Hauglid 5040

VIL DU ARRANGERE?

Vi tar gjerne en prat med organisasjoner og enkeltpersoner som kan tenke seg å skape et engasjerende og lærerikt arrangement om samfunnsnyttige tema for barn og/eller ungdom.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen