Velkommen til Arendalsuka Ung!

Arendalsuka Ung - Barnas valg

Har din organisasjon eller virksomhet innspill til arrangementer, tematikk, formater eller annet som burde settes på Ung-programmet? Kanskje har dere lyst til å være medarrangør?

Du kan melde inn innspill til Ung-programmet fra fredag 1. oktober og frem til mandag 29. november 2021. Du melder inn innspill via dette skjemaet

Her kan du lese mer om det å arrangere på Arendalsuka Ung.

Arendalsuka Ung er en viktig del av Arendalsuka. Det er fordi engasjement og deltakelse fra barn og ungdom er viktigere for demokratiet vårt enn noen gang. 

Hvert år lager Arendalsika Ung et program for barn og ungdom som bidrar til å øke engasjement og forståelse av samfunnet vi lever i. De fleste arrangementene gjennomføres i Arendal, og noen av disse streamer vi. Opptak av streamede arrangementer kan sees i etterkant. På den måten kan arrangementer på Arendalsuka Ung gjenoppleves over hele landet. 

JOBBER DU I BARNEHAGE, SFO ELLER SKOLE?

Her finner du nyttig informasjon, så det blir enkelt for deg å delta med en barnegruppe eller klasse på Arendalsuka Ung.

UNG-PROGRAMMET

Arrangementene er for barn og ungdom, ikke om. En del av arrangementene er enten for barn eller for ungdom. Noen av arrangementene passer godt for både barn og ungdom.

OM UNGE JOURNALISTER

Er du nysgjerrig og glad i å formidle det som skjer til andre barn og ungdommer? Da kan du lese mer om hvordan du kan bli en del av journalist-teamet til CIPC og melde deg til en av oppgavene.

VIL DU ARRANGERE?

Vi tar gjerne en prat med organisasjoner og enkeltpersoner som kan tenke seg å skape et engasjerende og lærerikt arrangement om samfunnsnyttige tema for barn og/eller ungdom.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen