Velkommen til Arendalsuka Ung

Arendalsuka Ung - Barnas valg

Barn og ungdom er en viktig del av demokratifestivalen vår!
Arendalsuka Ung er en viktig del av Arendalsuka. Engasjement og deltakelse fra barn og ungdom er viktigere for demokratiet vårt enn noen gang. Arendalsuka Ung har som ambisjon å øke forståelsen av samfunnet vi lever i og hvordan du kan bruke din egen stemme til å påvirke utviklingen.

Arendalsuka Ung retter seg mot aldersgruppene 4 – 19  år, og i løpet av tre dager under Arendalsuka tilbys rundt 35 ulike arrangement tilpasset barn og ungdom. Alle arrangementene er gratis å delta på, og er tilpasset mål i rammeplan for barnehager og læreplaner i skolen.

Her kan du se alle arrangementene som er planlagt på Arendalsuka Ung i år

Arrangementene gjennomføres i Arendal, og noen av disse streamer vi. Dermed kan arrangementer på Arendalsuka Ung gjenoppleves over hele landet. Opptak av streamede arrangementer kan også brukes til undervisning i etterkant.

JOBBER DU I BARNEHAGE, SFO ELLER SKOLE?

Her finner du nyttig informasjon, så det blir enkelt for deg å delta med en barnegruppe eller klasse på Arendalsuka Ung.

UNG-PROGRAMMET

Arrangementene er for barn og ungdom, ikke om. En del av arrangementene er enten for barn eller for ungdom. Noen av arrangementene passer godt for både barn og ungdom.

OM UNGE JOURNALISTER

Er du nysgjerrig og glad i å formidle det som skjer til andre barn og ungdommer? Da kan du lese mer om hvordan du kan bli en del av journalist-teamet til CIPC og melde deg til en av oppgavene.

VIL DU ARRANGERE?

Vi tar gjerne en prat med organisasjoner og enkeltpersoner som kan tenke seg å skape et engasjerende og lærerikt arrangement om samfunnsnyttige tema for barn og/eller ungdom.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen