Velkommen til Arendalsuka Ung!

Arendalsuka Ung - 2 jenter med mobil

Hvert år kan barn og ungdom delta på et spennende program under Arendalsuka!

Engasjement og deltakelse fra barn og ungdom er viktigere for demokratiet vårt enn noen gang. Vi trenger sterke, unge stemmer som vil stå opp for miljø og ytringsfrihet og kjempe mot rasisme og hatprat.

Derfor lager Arendalsuka Ung et program som skaper både engasjement og iver etter å delta, diskutere og lære om politikk og samfunnet vi lever i. Det skal være gøy, ærlig og forståelig å delta.JOBBER DU I BARNEHAGE, SFO ELLER SKOLE?

Her finner du nyttig informasjon, så det blir enkelt for deg å delta med en barnegruppe eller klasse på Arendalsuka Ung.

UNG-PROGRAMMET

Arrangementene er for barn og ungdom, ikke om. En del av arrangementene er enten for barn eller for ungdom. Noen av arrangementene passer godt for både barn og ungdom.

OM UNGE JOURNALISTER

Er du nysgjerrig og glad i å formidle det som skjer til andre barn og unge? Da kan du lese mer om hvordan du kan bli en del av journalist-teamet til CIPC og melde deg til en av oppgavene.

VIL DU ARRANGERE?

Vi tar gjerne en prat med organisasjoner og enkeltpersoner som kan tenke seg å skape et engasjerende og lærerikt arrangement om samfunnsnyttige tema for barn og/eller voksne.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen