Gjør det enkelt og rimelig

Det behøver slett ikke koste mye å arrangere et interessant arrangement som får godt besøk under Arendalsuka. Du trenger ikke å leie inn hjelp til å planlegge og gjennomføre et arrangement for å lykkes, heller ikke for å få interessante politikere til å delta. Vi har laget en sjekkliste for arrangementer som gir deg råd og tips.

Finne et lokale

Du kan finne arrangementslokaler i alle prisklasser – fra 2 timers debattmøte på en hyggelig cafe for kr. 1000,- til store, profesjonelle konferansesaler til kr. 13 000,- for 2 timer. Kanskje din organisasjon har et kontor eller en samarbeidspartner som kan hjelpe med et rimelig lokale? Arendalsuka tilbyr også rimelige og gratis alternativer. Det kan lønne seg å være tidlig ute. Se vår oversikt over arrangementssteder.

Få deltakere til arrangementet

Ønsker du en politiker som deltaker til ditt arrangement? Det er gode muligheter til å få det, selv uten hjelp av andre. Partiene har kontaktpersoner som koordinerer henvendelser om dette. For å be om deltakelse fra en politiker, fyller du ut et skjema og sender dette til koordinatoren. Alle henvendelser blir behandlet på lik måte - enten det kommer fra en liten organisasjon eller et stort kommunikasjonsbyrå. Jo tidligere du er ute og jo flere du samarbeider med, jo større er sjansen for at ditt arrangement blir prioritert.

Markedsføring

Det er viktig at du selv markedsfører ditt arrangement, i tillegg til at det er oppført i programmet. Dette kan du gjøre rimelig gjennom sosiale medier og e-postmarkedsføring. Bruk ditt eget nettverk og samarbeid gjerne med andre om å brukes deres.

Ta gjerne kontakt

Vi ønsker at det skal være enkelt og mulig for alle å delta under Arendalsuka og tar gjerne imot spørsmål hvis dere lurer på noe. Send oss en e-post til post@arendalsuka.no.

PS. Husk at det ikke er de fancy rammene rundt arrangementet som er det viktigste. Det er selve innholdet i ordskiftet som betyr noe!

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen