Inviter en politiker

Fristen for å invitere en stortingspolitiker til Arendalsuka 2024 gikk ut 15. mai. Søknadene blir nå behandlet av partienes koordinatorer.

Engasjerte politikere under partilederdebatten.

Hvis du ønsker deltakelse fra en politiker i et stortingsparti eller regjering til ditt arrangement, må du bruke et eget skjema for å sende en invitasjon.  

Du fyller ut ett skjema pr. arrangement og kan invitere politikere fra alle de 9 stortingspartiene i samme skjema. Skjemaet blir registrert hos koordinatorene i alle partiene du har valgt deltakelse fra.

Du kan gjøre endringer i skjemaet

Du vil få en e-post som bekrefter at skjemaet er mottatt. I e-posten er det også en lenke til skjemaet. Du kan gå inn på skjemaet via denne lenken og gjøre endringer og sende det inn på nytt. Det siste skjemaet vil være det gjeldende og erstatte tidligere versjoner. Du kan gjøre endringer i skjemaet fram til fristen for å invitere politiker går ut.

Prioriteringer og svar fra koordinator

Det er partienes koordinatorer som behandler invitasjonen videre og du vil bli kontaktet direkte av dem etter at fristen er gått ut.

Vi gjør oppmerksom på at partiene prioriterer deltakelse fra politikere i arrangementer der flere samarbeider. 

Se rådene fra partienes koordinatorer i denne videoen:

Ønsker du en politiker fra et annet parti?

Hvis du ønsker å invitere en politiker fra et annet parti, tar du direkte kontakt med partiet. Se vår oversikt over kontaktinformasjon til andre partier her.

Hopp til toppen