Digitale sendinger

Det er mange arrangementer som streames under Arendalsuka. Du finner en oversikt over alle som har valgt «streaming» i programoversikten:

Alle streamede arrangementer

Det vil nok også være en del arrangementer som ikke har krysset av for streaming i påmeldingen, men som likevel sender direkte. Dette vil de evt. opplyse om i beskrivelsen av arrangementet i hver enkelt programpost.

Studio

Under Arendalsuka vil det også være sendinger fra et «studio» som vil ta pulsen på den demokratiske møteplassen. Dette vil du kunne følge fra våre sosiale medier og direkte på vår nettside når uka starter.

Ofte stilte spørsmål

Hvis du har problem med lyden hos deg må du lukke streamingen og starte på nytt. Problemer med lyd skyldes som oftest en feil på enheten du bruker eller nettverket ditt.

Hvis vi har problemer med lyden på sendingene fra våre jubileumsscener, vil sendingen bli stoppet og vi legger ut en melding om det.

Hvis du har problem med lyd og bilde må du lukke alle programmer og starte på nytt. Slike problemer skyldes som oftest en feil på enheten du bruker eller nettverket ditt.

Alle Arendalsukas arrangementer legges ut på vår YouTube-kanal i etterkant av uka.

Opptak av alle arrangementene på jubileumsscenene vil ligge i opptak på hver enkelt sceneside i en måned. Etter dette må du ta kontakt med arrangøren av hvert enkelt arrangement. 

Hvis du har spørsmål om opptak av andre arrangement, må du ta kontakt med den aktuelle arrangøren.

Arendalsuka har en lyd- og bildetekniker til stede på alle scener, og ansvar for streaming av arrangementene. Hver scene har sin streaminglenke for hele uken. Den legger vi inn i ditt arrangement på nettsiden.

Alle arrangementer på jubileumsscenene streames på arendalsuka.no Hvis du i tillegg har behov for å streame arrangementet i egne kanaler må du ta kontakt med tekniker på stedet den dagen dere skal ha arrangementet. Dere må ha en streamingkey som dere gir til tekniker.

Alle strømmede arrangement vil bli tilgjengelig etter arrangementet. Lenken finner du på din arrangementsside når den er klar. Vi prøver så godt vi kan å legge ut opptak en gang pr. dag under Arendalsuka. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli forsinkelser og at det kan ta lenger tid. Vi gjør så godt vi kan for å legge ut opptak så fort som mulig.

Arrangementet vil være tilgjengelig for nedlastning på Vimeo i 30 dager. Etter dette slettes opptaket.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen