Digitale sendinger

Det er mange arrangementer som streames under Arendalsuka. Du finner en oversikt over alle som har valgt «streaming» i programoversikten:

Alle streamede arrangementer

Det vil nok også være en del arrangementer som ikke har krysset av for streaming i påmeldingen, men som likevel sender direkte. Dette vil de evt. opplyse om i beskrivelsen av arrangementet i hver enkelt programpost.

Spørsmål og svar om streaming

Hvis du har problem med lyden hos deg må du lukke streamingen og starte på nytt. Problemer med lyd skyldes som oftest en feil på enheten du bruker eller nettverket ditt.

Hvis vi har problemer med lyden på sendingene fra våre utleiescener, vil sendingen bli stoppet og vi legger ut en melding om det.

Hvis du har problem med lyd og bilde må du lukke alle programmer og starte på nytt. Slike problemer skyldes som oftest en feil på enheten du bruker eller nettverket ditt.

Vi legger ut opptak av Arendalsukas hovedprogram på vår YouTube-kanal i etterkant av uka.

Hvis du har spørsmål om opptak av andre arrangement, må du ta kontakt med den aktuelle arrangøren. Du finner kontaktinformasjon på arrangementssiden i programmet. 

Hvordan fungerer streaming fra utleiescenene?

Arendalsuka har en lyd- og bildetekniker til stede på alle scener, og ansvar for streaming av arrangementene.

Arrangementer på utleiescenene streames på Arendalsukas nettside. Hver scene har sin streaminglenke for hele uken. Lenken er lagt inn i ditt arrangement på nettsiden. 

Kan vi streame i egne kanaler?

Dere kan dele streaminglenken på to forskjellige måter: 

  1. Dele lenken (url’en) i egne kanaler, som for eksempel Facebook eller nettside. Dere finner lenken i programposten deres fra 1. august.
  2. Bygge inn direktesendingen på egen nettside. Embedkoden finner dere nederst på hver sceneside. 
    1. Bærekraftscenen
    2. Frivillighetsteltet
    3. Samfunnsteltet
    4. Torvscenen

Vi tilbyr dessverre ikke direkte streaming (streaminglink/key) til andre flater, som for eksempel deres facebookside.

Opptak av arrangementet

Opptaket vil være klart i løpet av neste dag. Kontaktperson for arrangementet får tilsendt en lenke til opptaket. Det vil være tilgjengelig i 1 måned for nedlastning. Når det har gått 1 måned, slettes opptaket fra Arendalsukas konto.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen