Personopplysninger

Arendalsuka lagrer og behandler personopplysninger i vårt påmeldingssystem, på nettsiden www.arendalsuka.no og i vår program-app. Personopplysningene kan være navn, e-post, mobil og hvilken organisasjon/virksomhet du er tilknyttet.

Hvorfor trenger vi dine personopplysninger?

Det avhenger av hvilken tjeneste du ønsker å bruke hos oss. Felles for alle tjenester er at bruker vi dine personopplysninger til å kommunisere med deg før, under og i etterkant av Arendalsuka.

Brukerkontoer

For at du skal kunne ha en brukerkonto, trenger vi å lagre og behandle personopplysninger. Vi har to typer brukerkontoer:

  • Du trenger en brukerkonto for arrangør for å melde på et arrangement eller en stand til Arendalsukas program og for å kunne gjøre endringer i disse. Vi publiserer de opplysningene du som arrangør har lagt inn i arrangement eller stand i programmet på nettsiden.
  • Du trenger en brukerkonto for presse for å få tilgang til egen presseside og for å kunne søke om akkreditering til hovedprogrammet.

Vi gir deg en fullstendig oversikt over vår behandling av personopplysninger og hva vi bruker de til i vårt påloggingssystem for brukerkontoer.

Søknader

Vi har også søknader der vi trenger personopplysninger for at du blant annet skal kunne registrere deg på en venteliste til standplass eller søke om innkjøringstillatelse i sentrum.

Bestille en politiker fra et stortingsparti

Når du ønsker deltakelse fra en politiker i et stortingsparti til et arrangement bruker du vår digitale bestillingsløsning. Her oppgir du navn, e-post og telefonnummer. Arendalsuka og partienes koordinatorer bruker disse opplysningene i behandlingen av din bestilling. Vi deler ikke opplysningene med andre enn dem bestillingen gjelder. Når arrangementet er over, slettes personopplysningene fra løsningen. Databehandler av løsningen er Frameworks AS.

Vårt behandlingsgrunnlag

Når du lager en brukerkonto hos oss, innhenter og behandler vi personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale med deg, jfr. personopplysningsloven §8, bokstav a.  Det vil si at for å kunne tilby deg de tjenestene som en brukerkonto gir, trenger vi dine personopplysninger. 

Vi lagrer dine personopplysninger i inntil to år etter at du sist logget deg inn på brukerkontoen din. Etter dette sletter vi kontoen og personopplysningene dine. 

Søknader for øvrig er basert på samtykke fra deg. Vi sletter informasjonen når vi ikke trenger den lenger, f.eks når arrangementet er over.

Behandlingsansvarlig 

Det er Arendal kommune v/Arendalsuka som er behandlingsansvarlig. Administrator for nettsiden har det daglige ansvaret.

Har du spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger kan du kontakte oss på [email protected]

Du kan også kontakte Arendal kommunes personvernombud:
John Horve
Telefon: 91 68 46 94
E-post: [email protected]

Vår databehandler er imCode, Sverige, som er vår leverandør for drift og utvikling av påmeldingssystemet og nettsiden.

Arendalsukas program-app

Det er Arendal kommune v/Arendalsuka som er behandlingsansvarlig.Databehandler for programmet i appen er EventEye. Databehandler for informasjon du legger inn på din brukerkonto er Entegy.

Det er valgfritt å lage en brukerprofil i appen. Når du lager en brukerprofil, kan vi bruke din kontaktinfo til å sende deg informasjon om Arendalsuka. Dine data blir lagret i appen. Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjepart.

Arendalsukas nyhetsbrev

Arendalsuka sender ut et nyhetsbrev til deg som har meldt deg på dette. For å melde deg på nyhetsbrevet legger du inn navn og e-post og godkjenner at vi lagrer disse personopplysningenen hos Mailchimp som er vår leverandør av nyhetsbrevet.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet i lenken du finner nederst i brevet. Hvis du ønsker at dine personopplysninger blir slettet fra systemet, ber vi deg om å ta kontakt med oss.

Retten til å slette dine personopplysninger

Hvis du ønsker å slette dine personopplysninger, betyr det at du også sletter din brukerkonto. Du kan be om dette på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at hvis du sletter en brukerkonto som er aktiv, vil også arrangementer og stand du har meldt på eller din presse- og akkrediteringstilgang bli slettet.

Informasjonskapsler og nettstatistikk

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på din datamaskin når du laster ned en nettside. Disse gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsiden og våre digitale tjenester bedre.

Det blir ikke lagret personopplysninger som navn eller e-post om besøkeren.

Du får spørsmål om å godkjenne bruken av informasjonskapsler første gangen du besøker nettsiden vår.

Hvis du ikke godkjenner at vi bruker informasjonskapsler, kan du stenge for dette i sikkerhetsinnstillingene i din nettleser.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å skaffe statistikk på nett

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen