Agrifoodtech: Er manglende innovasjon årsaken til Norges svake matberedskap?

Sted

Grandgården Grand Gården Bakgården til Grand Gården Antall plasser i lokalet: 170

Dato

Mandag 11. august 2025

Tid

12:00 - 13:00

Rullestoltilpasset lokale

Rullestoltilpasset WC

Om arrangementet

Mat er nasjonal trygghet! I en tid preget av økende globale utfordringer som klimaendringer, geopolitisk uro og press på naturressurser, stilles det nye og tøffere krav til norsk matsikkerhet og selvforsyning. Hvordan kan Norge sikre at vi har nok mat – også når krisen rammer?

Er mangel på innovasjon i norsk matproduksjon en bakenforliggende årsak til vår sårbare beredskap? Hvordan kan teknologi, industri og samarbeid på tvers bidra til å styrke norsk matproduksjon og redusere vår avhengighet av import?

Vi inviterer til en engasjerende og fremtidsrettet debatt, med sentrale aktører fra politikk, forskning, landbruk og næringsliv. Sammen skal vi utforske hvordan vi kan styrke norsk matproduksjon, redusere vår sårbarhet og bygge et mer robust matsystem for fremtiden gjennom innovasjon. Velkommen til en viktig samtale om fremtidens matberedskap!

AgriFoodTech Norway samler de beste agrifoodtech-bedriftene med størst potensiale for å lykkes internasjonalt, for å bistå med skalering og internasjonalisering.

Medvirkende

  • Frank Larsen - adm.dir., Klosser Innovasjon Ordstyrer
  • Christopher Sjuve - Fagansvarlig grønnskaer, poteter, frukt og bær, Norsk Gartnerforbund
  • Kari Ljøkjel - Daglig leder, Felleskjøpet Fôrutvikling
  • Svein-Egil Jørgensen - Spesialrådgiver i Politikk og samfunn, Tine
  • Alfred Jens Bjørlo - Stortingsrepresentant, Venstre
  • Thomas Breen - Fylkesordfører, Innlandet fylkeskommune

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Langbryggen 19

Arrangør(er)

  • AgriFoodTech Norway

Lenker

Kontakt

Mali Hagen Røe, Kommunikasjonssjef
E-post: mali.hagen.roe@klosser.no
Telefon: +4791518387

Hopp til toppen