Kan Agder bli Norges sjømat-riviera?
Vitensenteret Sørlandet VitenUtstillingen Stor scene midt i vår utstilling Antall plasser i lokalet: 140
Onsdag 13. august 2025
12:00 - 13:00
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Om arrangementet
I Frankrike strømmer turistene til vingårdene for å oppleve smak, landskap og kultur i perfekt samspill. Kan Agder gjøre det samme med sjømat? Norge eksporterte sjømat for over 175 milliarder kroner i 2024 – ligger et nytt potensial for turisme i havet rett foran oss?
Under Arendalsuka spør vi: Hvordan kan natur, arkitektur og kulinariske opplevelser forenes langs norskekysten – med Agder som et ledende eksempel? Vi utforsker hvordan regionen kan bruke sin kystlinje, matkultur og satsing på bærekraft til å bygge en ny reiselivssuksess, inspirert av vinregionenes suksess i Europa.
Medvirkende
- André Martinsen - Markeds -og prosjektleder, Innakva KLYNGE Ordstyrer
- Jon Løvland - Daglig leder, Innakva KLYNGE Ordstyrer
- Bjørn Arild Wisth - Deputy CEO, Strawberry
- Trond Moi - Kokk, Hos Moi
- Hege Julianne Nevestad - Daglig leder, Visit Sørlandet
- Marius Hauland Næss - Direktør for akkvisisjon og forretningsutvikling i Norden, Snøhetta
- Kari Kleivset - Prosjektleder, Matregion Agder
Praktisk informasjon
Sted og adkomst
Kystveien 2
Arrangør(er)
- Innakva KLYNGE
- Matregion Agder
- Stiim Aqua Cluster
Lenker
Kontakt
André Martinsen, Markeds- og prosjektleder
E-post:
andre@innakva.no
Telefon:
90586984