Kan Agder bli Norges sjømat-riviera?

Sted

Vitensenteret Sørlandet VitenUtstillingen Stor scene midt i vår utstilling Antall plasser i lokalet: 140

Dato

Onsdag 13. august 2025

Tid

12:00 - 13:00

Rullestoltilpasset lokale

Rullestoltilpasset WC

Om arrangementet

I Frankrike strømmer turistene til vingårdene for å oppleve smak, landskap og kultur i perfekt samspill. Kan Agder gjøre det samme med sjømat? Norge eksporterte sjømat for over 175 milliarder kroner i 2024 – ligger et nytt potensial for turisme i havet rett foran oss?

Under Arendalsuka spør vi: Hvordan kan natur, arkitektur og kulinariske opplevelser forenes langs norskekysten – med Agder som et ledende eksempel? Vi utforsker hvordan regionen kan bruke sin kystlinje, matkultur og satsing på bærekraft til å bygge en ny reiselivssuksess, inspirert av vinregionenes suksess i Europa.

Medvirkende

  • André Martinsen - Markeds -og prosjektleder, Innakva KLYNGE Ordstyrer
  • Jon Løvland - Daglig leder, Innakva KLYNGE Ordstyrer
  • Bjørn Arild Wisth - Deputy CEO, Strawberry
  • Trond Moi - Kokk, Hos Moi
  • Hege Julianne Nevestad - Daglig leder, Visit Sørlandet
  • Marius Hauland Næss - Direktør for akkvisisjon og forretningsutvikling i Norden, Snøhetta
  • Kari Kleivset - Prosjektleder, Matregion Agder

Praktisk informasjon

Sted og adkomst

Kystveien 2

Arrangør(er)

  • Innakva KLYNGE
  • Matregion Agder
  • Stiim Aqua Cluster

Lenker

Kontakt

André Martinsen, Markeds- og prosjektleder
E-post: andre@innakva.no
Telefon: 90586984

Hopp til toppen