AVLYST - Kan politikere lage mat? Kokkekamp og debatt!
Mør biffhus Pergola Restaurant Antall plasser i lokalet: 150
Mandag 11. august 2025
12:00 - 14:00
Rullestoltilpasset lokale
Rullestoltilpasset WC
Om arrangementet
Hvordan skal vi sikre vekst og verdiskaping i mat- og reiselivsnæringene? Norsk mat- og reiselivsnæring opplever uforutsigbare rammevilkår og skjerpet internasjonal konkurranse. Samtidig representerer næringene store muligheter for verdiskaping, sysselsetting og eksport – i hele landet.
Hvordan kan vi sikre gode, forutsigbare og konkurransedyktige rammevilkår for næringer som bygger på norske råvarer, mattradisjoner og måltidsopplevelser i verdensklasse? Hva skal til for å styrke rekruttering og kompetanse, og hvordan kan vi løfte frem verdien av investerings- og risikovilje?
I tillegg til debatt blir det kokkekamp! To sentrale politikere vil få mulighet til å konkurrere mot hverandre – med støtte fra hver sin Bocuse-kokk. Sammen lager de gode retter basert på norske råvarer – fra kjøtt og grønnsaker til meieriprodukter og drikkevarer. Hvem lager den beste maten – og hvem har de beste politiske løsningene? Etter debatten blir det hyggelig mingel på Mør.
Dommer er Sven Erik Renaa, som kan skilte med hele tre stjerner i Michelinguiden.
Velkommen til et av Arendalsukas morsomste og mest velsmakende arrangement!
Medvirkende
- Ole Michael Bjørndal - fagdirektør, NHO Reiseliv Ordstyrer
- Terje Sletnes - Direktør for analyse og politikk, NHO Mat og drikke Ordstyrer
- Kristin Krohn Devold - adm.dir., NHO Reiseliv
Praktisk informasjon
Sted og adkomst
Nedre Tyholmsvei 2
Arrangør(er)
- NHO REISELIV
- NHO Mat og drikke
Lenker
Kontakt
Ole Michael Engesæth Bjørndal, Fagdirektør
E-post:
omb@nhoreiseliv.no
Telefon:
99768792