På www.arendalsuka.no bruker vi informasjonskapsler (cookies). Når du bruker vår nettside godkjenner du dette.
 

Arendalsuka Ung

Vi ønsker barn og ungdom velkommen til Arendalsuka Ung – for å delta, diskutere og lære litt om politikk og samfunnet vi lever i. Det skal være gøy, ærlig og forståelig å delta på Arendalsuka Ung. For som en av våre juniorjournalister spurte statsministeren om: "Hva mente du egentlig med det du sa?"

De fleste arrangementene skjer på utescenen på Torvet, men du kan oppleve interessante debatter, aktiviteter og utstillinger i hele byen.

Innspill til program 2019

Fristen for å komme med innspill gikk ut 15. desember 2018. 
 
Nå vil prosjektgruppen gjennomgå innspillene som er kommet inn og velge ut hvem de ønsker å samarbeide med i Arendalsuka Ung 2019. Prosjektgruppen har løpende møter gjennom høsten, og de som blir tatt med videre i prosessen vil få beskjed om dette innen januar 2019.  

Dette var programmet for 2018

Her finner du de forskjellige programmene for Arendalsuka Ung:

Alle arrangement er gratis og åpne for alle.

Finn din dag under Arendalsuka Ung 2019
  • Onsdag 14. august: 4-10 åringer (barnehager og skolefritidsordning)
  • Torsdag 15. august: 10-14 åringer (mellomtrinn)
  • Fredag 16. august: 11-19 åringer (mellomtrinn, ungdomskole og videregående)

Unge journalister

Blant Arendalsuka sine mange akkrediterte pressefolk, er det noen som skiller seg litt ekstra ut. De er kledd i gule t-skjorter, er tilknyttet Childrens international presscentre (CIPC) og er Arendalsuka Ung sine unge journalister under Arendalsuka. I CIPC oppfordres de unge til å delta aktivt i sine lokalsamfunn som ekte journalister. Ved å produsere nyheter om det som gjelder barn og ungdom (og kanskje andre ting også), viser man at de unge stemmene er like viktige som de voksne i vårt samfunn og demokrati.