For ansatte i barnehage, SFO og skole

Start høsten med demokratiopplæring og debatt!

Vi inviterer alle barnehager, SFO'er og skoler til en annerledes start på høsthalvåret. Ta med barn og ungdom til byen for å utforske spennende temaer og oppleve folkefesten. Vis ungdommene hva demokrati er i praksis og la de kjenne på lysten til å bli engasjert. 

Hvordan komme seg til Arendal?

Vi anbefaler kollektivtransport for de som kan. AKT, busselskapet, setter opp flere ekstraavganger på flere linjenummer, slik at det skal være lett å komme seg til Arendal sentrum med barnegrupper og skoleklasser. AKT anbefaler barnehager og SFO'er og skoler som ligger på samme linjenummer å avtale seg i mellom hvilken avgang de tar. På den måten sprer man pågangen litt og minker sannsynligheten for full buss. Her finner du oppdatert informasjon om reise til og fra Arendal under Arendalsuka

Kan du ikke delta på arrangementer i Arendal?

Arrangementene gjennomføres i Arendal, og noen av dem streamer vi.  Slik kan arrangementer på Arendalsuka Ung oppleves i klasserom og hjem over hele landet. Du finner en oversikt over alle arrangementer som streames i denne oversikten. Ung-arrangementene er merket med "barn" eller "ungdom" til venstre.

Digitalt informasjonsmøte

Hvert år har vi et digitalt informasjonsmøte for deg som vil ta med barnehagegrupper eller skoleklasser på Arendalsuka Ung. Årets møte ble avholdt 24. mai. Opptaket ligger ute på vår YouTube-kanal.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen