Påmeldingsavgift og betalingsbetingelser

Påmeldingsavgift

Fristen for gratis påmelding av arrangement er 5. juni 2024.  Fra og med 6. juni vil det være en påmeldingsavgift på kr. 3 000,- pr. arrangement. Fra og med 20. juni øker påmeldingsavgiften til kr. 6 000,- pr. arrangement. 

Det vil ikke koste noe å gjøre mindre endringer i et allerede godkjent arrangement. Hvis det gjøres større endringer i innholdet, vil arrangementet avslås og det må sendes inn en ny påmelding.

Påmeldinger som ikke oppfyller kriteriene under, blir avslått uten av påmeldingsavgiften blir refundert. Er du i tvil om ditt arrangement kan bli godkjent, spør oss før du melder på. Send en epost til post@arendalsuka.no.

Betalingsmåte

Påmeldingsavgiften betales med Visa eller Mastercard. Når du klikker på "Send inn" din påmelding, blir du sendt videre til vår kortbetalingsløsning. Når betalingen er gjennomført, sendes din påmelding inn til Arendalsuka for godkjenning. 

Betalingsbekreftelse

Betalingen vises som en kvitteringsside på nettsiden og du kan lagre kvitteringen som en pdf. Du får også en bekreftelse sendt til din e-post med lenke til kvitteringssiden.

Angrerett og refusjon

Påmeldingen er bindende og påmeldingsavgiften refunderes ikke.

Påmeldinger som ikke oppfyller kriteriene, blir avslått uten av påmeldingsavgiften blir refundert. Er du i tvil om ditt arrangement kan bli godkjent, spør oss før du melder på. Send en epost til post@arendalsuka.no.

Betalingsmottaker

Arendalsuka v/Arendal kommune
Organisasjonsnummer: 940493021
post@arendalsuka.no
www.arendalsuka.no
Sentralbord: 37 01 30 00 

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen