Retningslinjer for stands

Alle stands skal oppfylle kriteriene for deltakelse under Arendalsuka.

Alle standutstillere må følge disse retningslinjene:

Den som melder på har ansvaret for at kriteriene følges

Det er den som melder på en stand som er ansvarlig for at alle som betjener standen kjenner og følger kriteriene og retningslinjene. Spesielt vil dette gjelde dere som har mange ulike organisasjoner som deler på standen

Det koster kr. 8000 pluss mva. pr. stand for hele uken. Ved avbestilling senere enn 14 dager etter tildeling av standplass, refunderer vi ikke påmeldingsavgiften. Det samme gjelder hvis en standsdeltager ikke møter opp eller må rigge ned standen.

Standplassens areal
En standplass er 3x3 meter på fast angitt sted. Det er ikke tillatt å flytte standen eller utvide den med barduner eller lignende.

Betjent i åpningstiden
Alle stands skal være betjent i åpningstiden for standsgatene. Det er ikke anledning til å holde standen åpen utover åpningstidene uten at dette er avklart med Arendalsuka.

  • Mandag 12. august kl. 14:00 - 18:00
  • Tirsdag 13. august kl. 11:00 - 17:00
  • Onsdag 14. august kl. 11:00 - 17:00
  • Torsdag 15. august kl. 11:00 - 17:00
  • Fredag 16. august kl. 09:00 - 14:00

Fremleie av standen er ikke lov.

Salg av produkter, mat, drikke eller innsamling av penger er ikke lov. Det samme gjelder aktiv medlemsverving, men om folk henvender seg til standen og ønsker å bli medlem er selvsagt dette ok.

Maks. 1x2 meter på plakater, bannere, skjermer o.l.

Det er tett mellom standsplassene under Arendalsuka. For å sikre at alle stands får lik mulighet til å synes, har vi satt regler for størrelse på plakater, bannere, skjermer og lignende. På stands gjelder det en maks. størrelse på 1x2 meter.

Tusen takk for at dere viser hensyn og følger disse reglene.

Utdeling av brosjyrer, pamfletter og annet materiell

Det er lov å dele ut brosjyrer, pamfletter og annet materiell på standen, men det er ikke anledning til å gå rundt i bysentrum å dele dette ut. Vi oppfordrer imidlertid til å tenke på miljøet og begrense bruken av brosjyrer og lignende.

Ikke tillatt med lydforsterket tale og musikk

Det ikke er tillatt å ha lyd som forstyrrer andre. For stands betyr dette at det ikke er tillatt å bruke lydforsterkende tale/musikk på standen.

Det er heller ikke anledning til å ha aktiviteter som på annen måte forstyrrer nabostandene.

Forbud mot engangsplast

Det er ikke tillatt å bruke eller dele ut artikler av engangsplast på arrangementer eller stands. Eksempler på dette er drops innpakket i plastpapir, kopper, tallerkener og bestikk i engangsplast, plastsugerør, ballonger, heliumsballonger m.m.

Drikkeflasker og andre produkter i plast som er laget for gjenbruk er fortsatt tillatt å bruke.

Alle arrangører må godta og følge dette kravet for å kunne ha arrangementer og stands under Arendalsuka.

Nedrigging av stand
Når dere rigger ned standplassen er det et krav et dere tar med dere alt av materiell, telt og møbler dere har brukt og sorterer alt avfall i våre miljøstasjoner.

M for gode miljøvalg
Arendalsuka vil løfte fram de arrangørene som gjør gode miljøvalg. Derfor markerer vi alle arrangementer og stands som oppfyller våre miljøkrav med en M i programmet. Kravene gjelder i forbindelse med arrangement eller ved standen og dere fyller inn opplysningen i påmeldingsskjemaet.

Les mer om Arendalsukas miljøkrav.

Egen arrangørlogo

Vi har en arrangørlogo som alle arrangører er velkommen til å bruke i sin markedsføring.

Arendalsukas egen logo og grafiske profil kan ikke brukes i markedsføringen av standen.

Trygg møteplass

Arendalsuka skal være en trygg møteplass for alle. Arrangøren har et spesielt ansvar for at alle som deltar på deres stand følger Arendalsukas holdningsregler. 

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen