Finn overnatting

Privat leie

De fleste som kommer til Arendalsuka leier hus, leiligheter og hytter på for eksempel Finn.no eller Airbnb.no. Det er mange i Arendal som ønsker å leie ut både bolig, feriehus og hytter. Det kommer stadig nye utleiesteder gjennom våren og sommeren. Et tips kan være å gjøre et generelt søk på "Arendalsuka" fra forsiden på Finn.no for å få opp alternativ på tvers av kategori.

Overnatting i Arendal

Arendal har et stort utvalg av hoteller, campingplasser og utleiesteder.
Finn overnattingssteder i Arendal

Hotellene i Arendal sentrum - de fleste er fullbooket

Hotellene i sentrum blir fort fullbooket under Arendalsuka. Det samme gjelder hotellskipet M/S Gann som koordineres av Clarion Tyholmen Hotel. Et tips er derfor å sende inn en forespørsel til hotellene allerede i begynnelsen av september. NB: Nesten alle hotellrommene er dobbeltrom og vi oppfordrer derfor sterkt til å dele slik at det blir plass til flere.

Slik tildeles hotellrommene
Under Arendalsuka blir hotellene i byen etter avtale med Arendalsuka kun leid ut til folk som skal delta på Arendalsuka. Hotellene fordeler selv sine rom, men rullerer på hvem som får rom fra år til år. Ingen får mer enn noen få rom hver. Hotellene har ventelister og det kan skje endringer som gjør at et rom kan bli ledig.

Fengselshotellet har ledig

Det helt nye konseptet, Fengselshotellet, i gamle Arendal fengsel har fortatt ledig kapasitet for overnatting i hele uke 33. Kontakt dem direkte for priser og booking på deres nettside.

Overnatting i nærheten

Grimstad

Grimstad ligger en 20-minutters kort kjøretur fra Arendal. Det går hyppige bussavganger mellom byene under Arendalsuka.
Finn overnattingssteder i Grimstad.

Tvedestrand

Tvedestrand ligger en 20-minutters kort kjøretur fra Arendal.
Finn overnattingssteder i Tvedestrand.

Kristiansand

Det tar ca. tre kvarter i bil til Kristiansand sentrum. Dyreparken ligger 35 minutter fra Arendal og har to hoteller. Finn overnattingssteder i Kristiansand. Det går buss fra Kristiansand til Arendal 1-2 ganger i timen. 

Overnatting i havna

MS Lofoten og MS Sandnes har noe ledige lugarer for overnatting. Kontakt Medvin på e-post for nærmere informasjon: arendal@medvind.no 

I privat båt

Arendal gjestehavn ligger i sentrum på Tyholmen. Den har svært god kapasitet og gode fasiliteter. De beste plassene går først, men vi finner plass til alle.

Økt kapasitet

Arendalsuka jobber kontinuerlig med å øke overnattingskapasiteten i byen. Eventuelle nye muligheter presenteres her og i via sosiale medier.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen