Finn overnatting

Privat leie

De fleste som kommer til Arendalsuka leier hus, leiligheter og hytter på for eksempel Finn.no/reise eller Airbnb.no. Det er mange i Arendal som ønsker å leie ut både bolig, feriehus og hytter. Det kommer stadig nye utleiesteder gjennom våren og sommeren. Vær oppmerksom på at hytter og feriehus, i motsetning til boliger for langtidsleie, leies ut på Finn reise. Man får derfor ikke treff i disse annonsene ved et generelt søk på «Arendalsuka» fra forsiden av Finn.no.

Priser for privat overnatting

Det er opp til utleier å fastsette pris på sin bolig.
Arendalsuka anbefaler en pris på rundt kr. 1250,- pr. brukte soverom pr. natt. Hvis boligen ligger i umiddelbar gåavstand til sentrum eller er av spesielt høy standard, anbefales det en pris på 1750,- kr per brukte soverom per natt.

Overnatting i Arendal

Arendal har et stort utvalg av hoteller, campingplasser og utleiesteder.
Finn overnattingssteder i Arendal

Hotellene i Arendal sentrum er fullbooket

Hotellene i sentrum blir fort fullbooket under Arendalsuka. Et tips er derfor å sende inn en forespørsel til hotellene allerede i begynnelsen av september. NB: Nesten alle hotellrommene er dobbeltrom og vi oppfordrer derfor sterkt til å dele slik at det blir plass til flere.

Slik tildeles hotellrommene

Under Arendalsuka blir hotellene i byen etter avtale med Arendalsuka kun leid ut til folk som skal delta på Arendalsuka. Hotellene fordeler selv sine rom, men rullerer på hvem som får rom fra år til år. Ingen får mer enn noen få rom hver. Hotellene har ventelister og det kan skje endringer som gjør at et rom kan bli ledig.

Overnatting i nærheten

Grimstad

Grimstad ligger en 20-minutters kort kjøretur fra Arendal. Det går hyppige bussavganger mellom byene under Arendalsuka.
Finn overnattingssteder i Grimstad.

Tvedestrand

Tvedestrand ligger en 20-minutters kort kjøretur fra Arendal.
Finn overnattingssteder i Tvedestrand.

Kristiansand

Det tar ca. tre kvarter i bil til Kristiansand sentrum. Dyreparken ligger 35 minutter fra Arendal og har to hoteller. Finn overnattingssteder i Kristiansand. Det går buss fra Kristiansand til Arendal 1-2 ganger i timen. 

Risør

Risør ligger 45 min fra Arendal sentrum og det er mulig å benytte kollektiv transport. Finn overnattingssteder i Risør.

Bobilparkering

Her er  oversikt over bobilparkering i nærheten av Arendal.

I privat båt

Arendal gjestehavn ligger i sentrum på Tyholmen. Den har svært god kapasitet og gode fasiliteter. De beste plassene går først, men vi finner plass til alle.

Økt kapasitet

Arendalsuka jobber kontinuerlig med å øke overnattingskapasiteten i byen. Eventuelle nye muligheter presenteres her og i sosiale medier.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen