Forestillingen "Vingespenn"

Ungdom | Barn
Arrangør
Norges Kristne Råd
Dag
Torsdag 15.8 2024 13:00 - 14:00
Arrangementstype
Kultur/aktivitet
Tema
Menneskerettigheter
Digitalisering
Språk
Norsk
Sted
Kanalplass-scenen
Vis i kart
Medvirkende
Gjermund Øystese, Kommunikasjonsrådgiver, Norges Kristne Råd
Kontaktperson
Gjermund Øystese, Kommunikasjonsrådgiver, Norges Kristne Råd, 99360014
Nettside
http://www.globaluke.no
http://www.norkr.no
Facebook
www.facebook.com/norgeskristnerad
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Nei
Om arrangementet

Det er påmelding via denne lenken til dette arrangementet. Vi gjør det sånn på grunn av plassbegrensning og for at dere som kommer som gruppe skal få en best mulig opplevelse av arrangementet.  

Hvis du lurer på noe, kan du kontakte kontaktpersonen som er oppført nedenfor.

Hvert menneske er født med retten til å leve i verdighet og frihet. Men mange lever under andres kontroll.  Noen tvinges til å gjøre ting de ikke vil eller arbeider under umenneskelige forhold eller uten lønn å leve av. Noen bærer på sår etter å ha blitt krenket, mens noen kjenner på tomhet i strevet etter å være kul. Andre igjen kjenner seg fanget under algoritmer, forbruksjag eller jantelov.

Er ikke slaveriet forbi? Hvorfor er verden slik? Hva kan vi gjøre?Forestillingen Vingespenn gir en unik mulighet til å engasjere ungdom i disse spørsmålene. Forestillingen engasjerer til refleksjon over urett, utfordringer i eget liv, hva som gir håp – og hva man kan gjøre for å bidra til mindre utnyttelse og mer rettferdighet. «For vi trenger at det skjer noe …», som en av stemmene i forestillingen stadfester.

Om Vingespenn

Vingespenn er en samproduksjon mellom Frikirkens Barn og Unge (FriBU), DanceTV, Eric Tryland og Norges Kristne Råd med støtte fra Justis- og beredskapsdepartementet og Norad. Håvard Haugland står for tekstene. Produksjonen er inspirert av «Frihetens time» (av Sindre Skeie & Trond Gilberg) og noen tekstutdrag er hentet derfra (med tillatelse). Musikk og sanger er laget av Eric Tryland. Dansekoreografier, film, lyd, lys, m.m. er laget av Siren og Anders Godø i DanceTV. 

Hopp til toppen