Hvordan kombinerer vi utslippskutt i matproduksjonen med lønnsomme bedrifter?

Arrangør
NHO Mat og Drikke
Dag
Tirsdag 13.8 2024 14:00 - 15:00
Arrangementstype
Debatt
Tema
Mat
Språk
Norsk
Sted
MØR biffhus
Vis i kart
Stedsbeskrivelse
Pergolaen på baksiden av Mør biffhus.
Antall plasser i lokalet
120
Medvirkende
Dag Ekelberg, Head of Government and NGO Relations, Yara
Gerhard Salicath, Fagsjef næringspolitikk, NHO Mat og Drikke
Kontaktperson
Gerhard Salicath, Fagsjef, NHO Mat og Drikke, 91574880, gs@nhomd.no
Nettside
https://www.nhomd.no/
Universell utforming
Rullestoltilpasset lokale
Miljøprofil
Ja, vi oppfyller Arendalsukas miljøkrav.
Servering
Ja
Om arrangementet

Yara og NHO Mat og Drikke inviterer politikere og næringslivsledere til debatt om klimavennlig matproduksjon i møte med det grønne skiftet. 

Klimavennlig matproduksjon har betydelige omkostninger og forutsetter nye samarbeidsformer med kostnads- og risikodeling på tvers av leddene i verdikjeden.

Det store spørsmålet er: Hvordan lykkes med å kutte utslipp i verdikjeden for mat og drikke, samtidig som man sikrer høy produksjon og lønnsomme bedrifter? 

Velkommen ved Petter Haas Brubakk, administrerende direktør i NHO Mat og Drikke.

Debatt med: 

  • Svein Tore Holsether, CEO Yara
  • Ole Robert Reitan, CEO Reitan Retail
  • Kristin Børresen, CEO Graminor
  • Guro Espeland, CEO Jæder
  • Sigrunn Åsland (Ap), statssekretær Klima- og miljødepartementet
  • Roy Steffensen (FrP), stortingsrepresentant
  • Representanter fra Senterpartiet og Høyre

Debatten ledes av Anne Flæte.

Hopp til toppen