Samarbeidspartnere

Vil du bidra til å styrke barn og unges engasjement og deltakelse?

Da oppfordrer vi din organisasjon eller virksomhet til å lage et arrangement på Arendalsuka Ung! 

Hva betyr det å være samarbeidspartner?

Som samarbeidspartner til Arendalsuka Ung er dere arrangør for et arrangement med innhold for barn eller ungdom. Ung-arrangementene handler altså ikke om barn og ungdom, men er for barn og ungdom. Arendalsuka Ung har en egen programkomite som kan hjelpe de som ønsker det underveis i planleggingen. 

Her kan du lese mer om Ung-programmet og våre målgrupper.

Hvor skjer arrangementene?

Arendalsuka Ung gjennomfører de fleste arrangementene sine på Torvscenen på torvet i Arendal. Det er mulig å streame arrangementer herfra, slik at barn og ungdom over hele Norge kan få glede av det dere arrangerer. 

Torvscenen er en overbygd scene på 7x4 meter som står lavt over bakken. Scenen er cirka 3,5 meter høy fra scenegulv til scenetak. Den gir god kontakt med publikum som sitter utendørs på benker i inngjerdet område. Trådløse mikrofoner og lyd følger med scenen. Det er en teknikker til stede under arrangementene. Hvis dere ønsker tilleggsutstyr utover dette, som for eksempel skjerm, flere mikrofoner o.l. kan dere bestille dette etter nærmere avtale og betaling.

Hvis dere ønsker en annen type scene eller lokale til deres arrangement, vil vi selvsagt prøve å finne et godt alternativ, slik at deres arrangement blir best mulig å gjennomføre. 

Hva koster det å ha et ung-arrangement?

Arrangøren står for alle utgifter selv. Torvscenen og evt. teknisk tilleggsutstyr leies av Arendalsuka. I 2021 er prisen 9000 kr + mva. pr. bolk på Torvscenen. Dette inkluderer streaming. I tillegg kommer kostnader til innhold i arrangementet. Dere bestemmer selv de økonomiske rammene for innholdet i arrangementet deres. Her er tips til hvordan et arrangement kan gjøres enkelt og rimelig

Kom med innspill Arendalsuka Ung 2022

Du kan melde inn innspill til Ung-programmet fra fredag 1. oktober og frem til mandag 29. november 2021. Du melder inn innspill via dette skjemaet

Prosessen for innspill 

Programkomiteen for Arendalsuka Ung bruker vinteren på gjennomgå alle innspillene og velge ut hvem de ønsker å samarbeide med under Arendalsuka Ung 2022.  Vi oppfordrer til at flere organisasjoner/virksomheter går sammen om å komme med felles innspill til oss, der det er naturlig.

Alle som kommer med innspill vil få en skriftlig tilbakemelding innen februar 2022.  

LNU-samarbeidet

Arendalsuka Ung har et flerårig samarbeid med Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU). En fast representant fra LNU er i tett dialog med programkomiteen til Arendalsuka Ung, og er med på å påvirke innholdet i Ung-programmet. LNU bidrar også med et arrangement til Ung-programmet hvert år. Du kan lese mer om samarbeidet mellom Arendalsuka Ung og LNU her.

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen