Samarbeidspartnere

Vil du bidra til å styrke barn og unges engasjement og deltakelse?

Da oppfordrer vi din organisasjon eller virksomhet til å lage et arrangement på Arendalsuka Ung! 

Hva betyr det å være samarbeidspartner?

Som samarbeidspartner til Arendalsuka Ung er dere arrangør for et arrangement med innhold for barn og/eller ungdom. Ung-arrangementene handler altså ikke om barn og ungdom, men er for barn og ungdom. Arendalsuka Ung har en egen programkomite som kan hjelpe de som ønsker det underveis i planleggingen av et arrangement. 

Her kan du lese mer om Ung-programmet og våre målgrupper.

Hvor skjer arrangementene?

Arendalsuka Ung gjennomfører de fleste arrangementene sine på Torvscenen på Torvet i Arendal. Det er mulig å streame arrangementer herfra, slik at barn og ungdom over hele Norge kan få glede av det dere arrangerer. 

Hvis dere ønsker en annen type scene eller lokale til deres arrangement, hjelper vi dere med å finne et godt alternativ, slik at deres arrangement blir best mulig å gjennomføre. 

Hva koster det å gjennomføre et arrangement på Arendalsuka Ung?

Dette varier fra arrangement til arrangement. Arrangøren står for alle utgifter til innholdet i arrangementet selv. I tillegg er det variasjoner på kostnader for ulike scener og andre arrangementssted. Ting som arrangementets varighet, streaming og ekstrautstyr vil påvirke prisen. Dere bestemmer selv de økonomiske rammene for innholdet i arrangementet deres. Her er tips til hvordan et arrangement kan gjøres enkelt og rimelig

Kom med innspill

Ta kontakt med koordinator for Arendalsuka Ung, dersom du har en idé til et arrangement. 
E-post: maria.moksness@arendalsuka.no

Prosessen for innspill 

Alle innspill som kommer inn, gjennomgås av Ung-komiteen. Vi åpner opp for innspill for 2024 mot slutten av året. Programkomiteen for Arendalsuka Ung vil bruke vinteren og våren på å jobbe sammen med arrangører for å få til et allsidig og spennende program for Arendalsuka Ung 2024.  

Del gjerne i sosiale media:
Hopp til toppen